Billedkunstner Jacob Zeller

Billedkunstner Jacob Zeller bor på Bornholm med sin kone og 3 børn. Her er der plads til at suge inspiration fra naturen, ro til at tænke dybe tanker og travlt nok til at få sved på panden. Jeg har altid tegnet og omkring år 2009 begyndte jeg at bevæge mig ud i akryl maleriets verden. Det skulle vise sig at blive en verden man hurtigt kunne blive væk i og det er i årenes løb blevet til mange lyse morgener, litervis af maling og kilometervis af linier.

Jeg er autodidakt billedkunstner med diagnose som bipolar, altså er jeg ligeså små skør som alle andre.

I mit arbejdsliv har jeg både beskæftiget mig med detailverdenen som sælger i større byggecentre, været en tur forbi forsvaret selvom det dog lykkedes mig at ødelægge mit knæ inden den del blev alt for alvorlig. Sidenhen er jeg uddannet elektriker med belysning og lyssætning som det der virkelig vagte interressen.

I dag er fokus dog faldet på kunsten, det er der jeg føler mig til rette, der jeg føler mig tryg i samarbejdet mellem lærred og kunstner,

Jeg har siden jeg startede med at udstille offentligt været med til flere udstillinger, opstart at kunstbutikken “Art Collection Bornholm” som findes i Aakirkeby, blevet formand og medstifter i en kunstnerforening (Kunstnergruppen Bornholm) og lavet flere vægmalerier både privat men blandt andet også på Nexø skole (Paradisbakkeskolen)

Jeg inspireres af naturen, lyset og fantasien. Det at kunne give andre en oplevelse, en følelse og mærke det man gerne vil udtrykke gennem et billede er fantastisk.

Se mere info og billeder på min website her, eller kontakt mig på info@jacobzeller.dk / tlf +45 26451539

Udstillinger og arrangementer

2021 Atelier/udstilling – Billedskolen Isværket i Nexø

2021 Sommerudstilling Kunstnegruppen Bornholm – Tejn Medborgerhus

2021 Tv2 Bornholms Kultur repotage Se klip

2021 Paaskeudstilling Kunstnergruppen Bornholm – Slusegaard

2021 Atelier/udstilling på Slusegaard

2020 Vinterudstilling- Billedskolen isværket i Nexø

2020 Kunstnergruppen Bornholms efterårsudstilling – Raadstuen i Sandvig

2020 Bestyrelsesformand Kunstnergruppen Bornholm

2020 Kunstarkaden – Møbelfabrikken Nexø

2019 Svanekegaardens Sommermarked

2018-2021 Fast udstilling – Art Collection Bornholm

2018 Medstifter af Art Collection Bornholm