Kommende udstillinger

Kulturugen 2022.

Kunstnergruppen Bornholm ønsker med udstillingen ”Konflikt” at vise en anderledes måde at udstille på. Gruppens medlemmer er vant til at udstille deres separate værker, men med ”Konflikt” træder gruppen af lokale kunstnere sammen, og giver deres bud på verdens- og dermed også individets- konflikter.

Ydre og indre konflikter er også i kunstens verden en driver i kreativiteten, og et begreb der udvikler og afvikler, og det ønsker gruppen at sætte fokus på. I konflikten ligger roden til mange af livets løsninger, når der håbes, elskes, bekriges, ødelægges og opbygges.

Kunstnerne vil i et samarbejde bl.a. præsenterer værker, installationer og konceptkunst, der leger med kunstens, æstetikkens og etikkens begreber, og blander viden, erfaring, og kunstneriske teknikker i en totaloplevelse, som driver kunstnerne ud af deres komfortzones. Udstillingen vil altså udfordre perceptionsapparatet, når der leges med konfliktens mange elementer og udtryk.

De deltagende kunstnere fra gruppen er Jacob Zeller, Helle- Vibeke Tvanø, Niels Breum, Thomas Bugge, Rebecca Elleby & Lise- Lotte Hunt. Kunstnerne vil belyse temaet KONFLIKT igennem malerier, skulpturer, installationer, kunstfotos, og andre udtryksformer.

Udstillingen foregår i forbindelse med Kulturugen 2022, og Kunstnergruppen udstiller på Art Collection i Aakirkeby fra 17-26 september.